Услуги

Клима СБА ЕООД е специализирана фирма за продажба и поддръжка на климатична техника и системи, включително климатици и автоклиматици, както и доставка на резервни части с поръчка. Притежава значителен опит в сервиз на автоклиматици, продажба, монтаж, зареждане и поддръжка на битови климатици. Дейността се извършва предимно в Пловдив и областта.

    - Климатици

    - Автоклиматици и климатроници

Сертификат за правоспособност за проверка на Монтаж, зареждане и обслужване на климатици Проверка и зареждане на автоклиматици

Битови климатици - Климатици за дома и офиса

Битовите климатици, независимо от марка и вид, дали са монтирани в дом, офис, хотел или заведение, трябва да се обслужват по абсолютно същия начин - ежегодна профилактика и спазване на указанията от спецификациите на всяка система. Ние предлагаме инверторни и конвенционални климатици, включително нови и втора употреба, на които сме и директен вносител. Предлагаме климатици от всякакъв тип и марка, включително и със заявка. Можем да доставим и монтираме климатици - Fujitsu, Midea, Mitsubishi, Panasonic, Sharp, Daikin, Hitachi, National, Sanyo и др. марки от доказани производители на климатици.

Автоклиматици - за леки и лекотоварни автомобили, микробуси и автобуси

Клима СБА предлага монтаж, профилактика и ремонт на автомобилни климатици - климатици и климатроници на леки, лекотоварни и товарни автомобили и автобуси, обслужване на хладилни агрегати на камиони, бусове, пикапи, както и монтаж и сервиз на битови климатични системи. Работи в тясно сътрудничество с Хеброс - Бус Сервиз.